Rohkema info nägemiseks:

HEA MUUSIKA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 425; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HEA MUUSIKA SELTS kohta arvamuslugu!"

HEA MUUSIKA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 425 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Hea Muusika Selts (edaspidi: HMS) põhitegevus on koori- kammer - ja orkestrimuusika arendamine ja populariseerimine, silmapaistvate Eesti muusikute ja andekate noorte muusikapüüdluste varaline toetamine ja kontsertide korraldamine. HMS on kantud tulumaksuga mittemaksustavate ühingute nimekirja. HMS’i juhatus koosneb ühest liikmest ja juhataja tegevuse eest tasu ei maksta.

-Põhjamaade Sümfooniaorkestri tegevuse toetamine -Heategevusliku Noore Publiku Programm- “Minu Orkester” iga-aastane korraldamine: kultuuri-ja haridusprogramm Eesti koolilastele, tasuta kontserdid, heategevuskontserdid -Meistrikursused Eesti noorte muusikute arendamiseks ja uute andekate solistide leidmiseks

HMS korraldab tema poolt loodud kollektiivi Põhjamaade Sümfooniaorkestri (edaspidi ka: PSO) tegevust.

PSO muusikaline juht ja dirigent Anu Tali orkestri tausta kohta: “Põhjamaade Sümfooniaorkester sündis soovist ühendada muusikud, kelle jaoks on muusikaline tulemus sama tähtis kui meile - niisiis, mõnes mõttes teisitimõtlejad. Pakkusime välja hoolikalt läbimõeldud muusikalisi ideid terveks hooajaks ja tänaseks on meie ümber koondunud nii professionaalid kui andekad noored erinevatest maadest.

PSO on ühendanud endas eri maade pillimängu traditsioonid ja isiksused. Tulemuseks on uudse kõla ja huvitava "iseloomuga" orkester”.

Põhjamaade Sümfooniaorkestri tegevuse eesmärgid: *Kaasata orkestri töösse nii maailma kui eesti orkestrite professionaalseid muusikuid ka noori andekaid õpilasi *Seades kõrgprofessionaalid maailma tipporkestritest rühmade etteotsa, viime muusikud professionaalsesse tööõhkkonda ning võimaldame neile mängupraktikat parimate juhendamisel *Tuua tagasi Eestisse meie mujal töötavad professionaalsed muusikud (peatada professionaalsuse väljavool).

*Ühendades eri maade muusikud, püüame ühendada pillimängukoolide paremad omadused ja seega tõsta orkestrimängu üldist taset ja kultuuripildi mitmekesisust Eestis.

*Tutvustada eesti kultuuripärandit ja heliloojate loomingut *Laiendada kontserttegevust üle Eesti *Viia eesti muusikuid tutvuma muusikaga mujal maailmas *Lindistada kõrgel tasemel nii Eesti kui muu maailma muusikat *Meistriklassid 2022. aastal on iga kontsertprojekti raames korraldatud meistriklasse rahvusvaheliste muusikute juhtimisel.

*Salvetused 2022: Kõik kontserdid on salvestatud koostöös Eesti Rahvusringhäälinguga.

* HMS-i algatatud Noore Publiku Programm “Minu orkester” Eesti koolidele on innovatiivne projekt 2009.aastast alates, et võimaldada noortel muusikaõppuritel osa saada orkestri tööst otse laval.

*Tasuta lõunakontserdid üldhariduskoolidele on loonud võimaluse lastel osa saada rahvusvahelisest kultuurisündmusest, neilt selleks rahalisi vahendeid eeldamata.

*Heategevuskontserdid Tammistu Perekodu toetuseks aitasid luua tingimused harvihaigusega lastele ja nende peredele võimaluste loomiseks

Juhataja

Kadri Tali

HEA MUUSIKA SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.